Sommer i en flaske fra BDK

BDK Parfums fra Paris har blitt en stor favoritt blant parfyme elskere de siste årene. Deres utvalg har vokst og mange vil si at de har opptil flere favoritter fra BDK. I denne artikkelen skal vi se nærmere på "Azur Collection" som er en hyllest til Middelhavet og landskapene av Sør-Frankrike, Korsika og øya Capri i Italia.

David Benedek som er grunnleggeren av dette flotte dufthuset er inspirert av sine personlige luktminner og øyeblikk tilbrakt i disse regionene. Den olfaktoriske hensikten er å utforske familien av sitrus mellom nostalgi og gledesfølelse, den asurblå kolleksjonen tar deg med videre en reise rundt Middelhavets endeløse blå, derfor passer disse duftene ekstra godt til sommeren. 

I en tidsbegrenset periode får du en valgfri reisestørrelse 10ml (til verdi av 470kr) med på kjøpet ved kjøp av en hvilken som helst 100ml duft flaske fra BDK. (Gjelder ikke Hair Mist fra BDK)

Alt du trenger å gjøre er å velge først din 100ml BDK duft, deretter legger du til din valgfri 10ml BDK duft, rabatten trekkes automatisk ved utsjekk.

Gå til hele BDK kolleksjonen her.

CITRUS RIVIERA

Citrus Riviera hyller landskapet Cap d'Antibes i Sør-Frankrike. Minnet foregår i et hvitt hus som ligger i et grøntområde. Dette er den perfekte sommer duften som passer begge kjønn og som gir en svært behagelig sitrus tone der du finner noter av mandarin og sitron, mens i basen finnes vanilje aktig aroma fra tonkabønner og hvit musk som gir duften god holdbarhet i varme sommerdager. Dette er en fin duft som du kan bære hele dagen.

SEL D'ARGENT

Denne ozoniske parfymen er den perfekte duften til en som liker marine livet, eller er glad i å tilbringe ferien langs strender og i sjø. Salt notene i duften minner om minner om huden varmet opp av solen etter en sen ettermiddags svøm. Sel d'Argent skaper ro i kropp og sinn til grønne toner av galbanum og hvit musk. Denne duften uttrykker nostalgi for et øyeblikk tilbrakt viltvoksende på steinene på en korsikansk strand, i skyggen av maquis.

VILLA NEROLI

Villa Neroli er som navnet sier en Neroli basert duft. I denne kreasjonen har du noten av neroli, men du finner også elementer i den som gjør den sensuell. Derfor kan den passe utmerket til sommerkveldene, når solen er på vei ned. 

"Jeg så for meg en hage med appelsintrær på Capri, en hage med overflod med utsikt over Faraglioni, tusen år gamle steiner erodert av vinden, regnet og havet. Når solen så vidt er nede, tar denne hagen en luft av honningsøthet."

"Da jeg først oppdaget Capri, fikk jeg den merkelige og fascinerende følelsen av at tiden hadde stoppet. Når jeg gikk på høyden av øya, under lyset fra solnedgangen, kunne jeg se overdådige villaer. For meg er det som en solfryd, mellom optimisme og stillhet. Denne kreasjonen fra Collection Azur er en invitasjon til å leve dolce vita." David Benedek

Er du nysgjerrig og ønsker å prøve noen av duftene fra BDK, så har vi også prøver til salgs tilgjengelig her.


Skriv kommentar

Legg merke til at kommentarer må bli godkjent før de blir publisert

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.