Lojalitetsprogram - PUNQT Points

Punqt.no ønsker å sine kunder god service og setter stor pris på sine kunder. Det er derfor Punqt.no ønsker å tilby sine kunder muligheten til å samle PUNQT Points som kan brukes til å handle produkter på Punqt.no. Dette er en måte å tilby noe tilbake på, som takk for å være lojale kunder hos Punqt.no.

Panelet for lojalitetsprogrammet, PUNQT Points vil du kunne se på venstre siden på skjermen din med følgende logo: 

Under er en beskrivelse på hvordan Punqt sitt lojalitetsprogram PUNQT Points fungerer:

1. HVORDAN OPPRETT KONTO ?

For å kunne bruke lojalitetsprogrammet, må man registrere konto på punqt.no. Dette er for å kunne registrere PUNQT Points som opparbeides ved kjøp av produkter og ved andre måter. 

For å kunne komme til registreringssiden trykker du først på ikonet formet som en person øverst til høyre på PC/MAC eller "Logg inn" nederst på menyen på MOBIL

Deretter sendes du videre til "Logg inn siden", legg merke til nederst på skjema står det "Opprett konto". Trykk på den og fyll ut detaljer for å kunne opprette konto. Det fine med å ha konto på Punqt.no er at det er samme brukernavn og passord som brukes for lojalietsprogrammet. Så du slipper å logge inn med 2 forskjellige sett med brukernavn og passord for Punqt.no og lojalitetsprogrammet til Punqt.no. 

HUSK: Du må være logget inn for å kunne samle PUNQT Points. Alternativt kan du også logge deg inn via panelet for lojalitetsprogrammet om ønskelig.

 

 

Ved å opprette konto gis det 200 PUNQT Points som velkomstgave. Det sendes en epost som bekrefter dette. 

2. HVORDAN OPPARBEIDE SEG PUNQT POINTS ?

Som beskrevet i punkt 1, kan gis det 200 PUNQT Points ved oppretting av brukerkonto. Ellers gis det normalt 2 PUNQT Points for hver krone det handles for. 

Eksempelvis handler du for 500kr, så får du 1000 PUNQT Points.

3. HVORDAN BRUKE PUNQT POINTS ? 

Det er opprettet noen kuponger ferdig som du kan kjøpe med dine PUNQT Points for igjen kunne bruke til å handle for. 

KUPONG PUNQT Points
50 Kr  2 000
250 Kr 10 000
500 Kr 20 000
1 000 Kr 40 000

 

Dette kan også sjekkes via panelet under "Ways to redeem": Legg merke til at øverst i panelet ser du hvor mange PUNQT Points du har til enhver tid. Under "Next reward" vil den kupongen med høyeste verdi ligge klar til kjøp om du ønsker det. Om du trykker på "Redeem" så kjøpes den kupongen direkte. Om du skal kjøpe noen andre med lavere verdier må du gå under "Ways to redeem".

Deretter kjøper du den kupongen du ønsker og har nok PUNQT Points til.

Eksempelvis om du har 10 000 Punqt Points, kan du kjøpe Kupong for 250 kr eller 50 kr, men du kan kun bruke en kupong per gang du handler. Om du kjøper flere kuponger vil de bli flyttet til "Your rewards" seksjonen, og der kan du se status over dine ubrukte kuponger. 

Etter at du har valgt de produktene du ønsker handlevognen bruker du den kupongen du ønsker og trykker på "Apply code", dette er en rabatt kode som tilsvarer det beløpet som kupongen har. Du vil kunne se dette før du sjekker ut. 

HUSK: Du kan ikke bruke en kupong som har høyere verdi enn det du har totalt i din handlevogn, dette fordi det ikke er noen måte å få "veksle penger" tilbake på, Dvs. om du skal bruke kupong med verdi for 250kr, så må du totalt ha mer enn eller lik 250kr du skal handle for.

4. REFERER EN VENN 

Det er er mulig anbefale/referer en venn å handle på Punqt.no. Dette får både du som anbefaler/referer 50 kr rabatt kupong for samt din venn du anbefaler dersom vedkommende kjøper noe via den linken du sender. Linken kan du dele på sosiale medier og via epost. Det er viktig at din venn benytter din referer link, ellers blir dette ikke registret i systemet. Du kan hele tiden se status på hvor mange referanser som har gått vellykket osv. under "Refer you friends".

 

Om du skulle ha noen spørsmål knyttet til lojalitetsprogrammet til Punqt.no, så ta kontakt med oss på: kontakt@punqt.no