Om oss

Velkommen til PUNQT

Vi mener at duft er mer enn bare en behagelig aroma; det er en kunstform som vekker følelser, minner og uttrykker din egen identitet. Vår lidenskap for nisje-dufter har ført oss på en reise for å skape en plattform der både kresne og nybegynnere kan oppdage enestående dufter, skapt av talentfulle kunstnere fra hele verden.

PUNQT - Et norsk eventyr

Vår historie startet med en felles kjærlighet for utsøkte dufter som går utover det vanlige. Vi var lei av generiske dufter som dominerte markedet, og lengtet etter unike, tankevekkende blandinger som kunne gjenspeile vår individualitet. Denne lengselen inspirerte oss til å starte en reise med mål om å skape en samling av nisje-dufter som utstråler kreativitet, eleganse og ekthet. Punqt er en norsk nettbutikk som består av en liten gjeng av kreative sjeler som har en felles visjon om å introdusere deg for et utvalg nisje-dufter som er i stand til å uttrykke din unike personlighet og styrke dine spesielle øyeblikk. For oss er hver duft en fortelling, og vi inviterer deg til å bli med på denne duftende reisen, der hver flaske bærer med seg en egen historie.

Vi er her for deg - for å hjelpe deg med å finne den perfekte duften som klinger med din sjel og legger et unikt preg på din livsreise. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, ønsker råd eller bare vil dele din duftende historie på:

kontakt@punqt.no

Kundene i sentrum 

Våre verdsatte kunder er hjertet i vår reise. Vi tar stolthet i å tilby en personlig duftopplevelse som går utover selve transaksjonen. Vårt team av eksperter er dedikert til å hjelpe deg med å finne dufter som harmonerer med din personlighet og stil. Enten du er erfaren eller ny i verden av nisje-dufter, ønsker vi deg velkommen med åpne armer og en duftende omfavnelse. Vi tilbyr også et fantastisk lojalitetsprogram - Der våre kunder kan samle sammen PUNQT POINTS - Les mer om det her.

Bli med på vår duftende historie

Mens du utforsker vår dufter, vil du bli med på en duftende historie fylt med oppdagelser, lidenskap og øyeblikk av ren olfaktorisk glede. Meld deg på vår nyhetsbrev og følg oss på våre sosiale medier, der vi deler dufttips og innsikt i kunsten bak de forskjellige duftene og deres ingredienser.

Kontakt Oss

Har du spørsmål, trenger du anbefalinger, eller vil du bare dele din duftende reise med oss? Vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med vårt dedikerte kundestøtteteam via e-post eller sosiale medier. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet, og vi er her for å hjelpe deg på hvert steg av veien.

Takk for at du er en del av vår duftende eventyr. 

Med duftende hilsener,

Team PUNQT

kontakt@punqt.no

PUNQT AS - 923 301 313