3 unike rose dufter fra Electimuss London

Roser har vært kjent for sin duft så lenge vi kan huske og er klart en av de mest brukte ingrediensene i parfymeri. Selv om det finnes mange varianter av roser og måter å bruke dem på i parfymer, skal vi i hovedsak se på 3 dufter fra Electimuss London som er kjent for å lage unike og langvarige dufter og ikke minst bruker kun det høyeste kvalitetsingredienser.
Disse 3 duftene er ikke blant de vanlige uskyldige rose duftene du kanskje er vant til, disse er heller ikke typisk feminine dufter, som mange forbinder med rose dufter. men er derimot unisex dufter som er mer en opplevelse. Vi på PUNQT er opptatt av å gi det lille ekstra på parfyme fronten i form av dufter, og ønsker å fremme dufter som er unike og bør oppleves for å vise bredden som finnes innenfor nisje parfymeri.
 

Det sagt er dette dufter som er for de som er glad i rose dufter til å begynne med, og ønsker noe mer unikt, eller for menn som ønsker noe mindre feminint når det kommer til rose dufter. Alle disse duftene under har rose noter i sentrum ,men har andre ingredienser som gjør disse duftene spesielle. 

Rhodanthe av Sofia Bardelli

Sentrert rundt bulgarsk rose, er dette en levende og sensuell rik amber rose med krydret safran og geranium og en amber base av oud, patchouli, vanilje og hvit musk. For de som ser etter en fin Rose/Oud duft er dette en duft vi sterkt anbefaler.

Om du er nysgjerrig og ønsker å prøve ut duften i forkant bør du kjøpe en prøve først: Klikk her

Summanus av Christian Provenzano

Denne sanselige og rike rosen åpner med en fruktig og velduftende symfoni av kardemomme, bergamott, appelsin, furu og ingefær og smelter til et sensuelt blomsterhjerte av rose, sjasmin og konjakk. Dette er en sjarmerende og en nok så unik dyp rose duft med sødme og krydder noter. 

Om du er nysgjerrig og ønsker å prøve ut duften i forkant bør du kjøpe en prøve først: Klikk her 

Celestial av Christian Provenzano

 

Med et 3 forskjellige roser, bulgarsk rose, indisk rose absolut og tyrkisk rose, er Celestial en treaktig, floral ren duft med en lett sitronaktig røkelse og en varm treaktig base av sedertre og guaic.

Om du er nysgjerrig og ønsker å prøve ut duften i forkant bør du kjøpe en prøve først: Klikk her

Nå kan du også kjøpe disse tre duftene i et reisesett, slik at du kan oppleve disse flotte roseduftene og kan lett ta med dem på farta - Klikk her

BONUS

Vi prøver å tenke på alle type preferanser og smak og som bonus har vi også listet opp noen av våre absolutt favoritter innenfor rose sjangeren. Dette er dufter som er veldig appellerende og dufter som alle rose elskere bør ha prøvd. Disse passer meget godt om du er ute etter din første gode rose duft. 

Rose Rebatchi - En lett krydret rose duft, men meget lys og frisk DNA. Passer utmerket til hverdagsparfyme. 

Love Kills - Åpner opp med en saftig litchi-tone for å introdusere et glitrende, amber farget roseoksid. En romantisk tyrkisk rose-absolutt duft. 

Siberian Rose - Sibir tryller frem tanker om hvite snørike vintre og dramatiske landskap. Dette er en duft som er bygd på hvite blomsterdekorasjoner og forholder seg til den hvite Sibirske rose.

Vi har også prøver på disse duftene, så det anbefales å ta en nærmere titt på linken her. 

Disse 3 BONUS anbefalingene over er dufter som lener seg noe mer mot den feminine siden på duft spekteret. 


Skriv kommentar

Legg merke til at kommentarer må bli godkjent før de blir publisert

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.