5 - Te-typer du må prøve

Dammann Frères er et fransk tehus og regnes for å være blant verdens mest eksklusive te-hus. Dette tehuset bruker kun teblader og ingredienser av høyeste kvalitet for å lage blandingene sine og dette gjøres av "In-House" eksperter, der disse henter teen fra de beste te-hagene i verden, og hver te er nøye utvalgt og blandet nøye for å sikre et konsistent produkt av høy kvalitet.

Dammann Frères tilbyr et bredt utvalg av unike te-blandinger som ikke finnes andre steder. De lager blandingene sine ved å bruke naturlige ingredienser, som blomster, frukt og krydder, som gir kompleksitet og dybde til smaksprofilene.

Vi skal nærmere se på 5 typer som vi mener både te-elskere og de som er nye og ønsker å få en god introduksjon til den eksklusive te-verden absolutt må prøve. 

EARL GREY YIN ZHEN


Vi begynner med en te-type som de fleste kjenner til, nemlig Earl Grey. Denne blandingen er så populær at alle te-hus har sin variant av denne te-typen, og selv om alle har sine smaks preferanser, vil denne blandingen av Dammann Frères gi en eksepsjonell kvalitet av denne kjente te-typen. Dette er en te blanding som består av en høy kvalitets svart te, beriket med hvite tipp og kronblader, og smaksatt med calabrisk bergamott. Den perfekte balansen til denne Earl Grey kreasjonen vil tilfredsstille de mest raffinerte smaksløkene. Mange foretrekker denne til frokost eller lunsj, men har også blitt meget populær til "afternoon tea".

Vi har denne typen også i de-caff variant, (Klikk her) og for de som preferer løs-te format, (Klikk her).

MISS DAMMANN

 

Denne blandingen er eksklusiv blanding og oppkalt etter te-huset selv. Her får du en livlig og krydret grønn te som kombinerer ingefær med de fruktige, syrlige smakene av sitron og pasjonsfrukt. En frisk og livlig blanding som må bare oppleves. Dette er en te du kan kose deg med til forskjellige tider på døgnet. Vår anbefaling er å prøve den til lunsj eller til kvelds. En meget fin te og sette frem til gjester, spesielt om de er foretrekker grønn-te med en lett og frisk karakter.

For de som preferer denne varianten i løs-te format, (Klikk her)

BALI

Dette er også en te blanding du kun får hos Dammann Frères. Dette er en te-type som trolig vil transportere deg til en eksotisk plass. Dette er en blanding av grønn te med en subtil balanse av friske, fruktige og florale toner av blant annet, litchi, grapefrukt, fersken og ikke minst rose. Denne delikat duftende grønne teen er like deilig enten du liker den kald eller varm. Dette er en grønn te som bør oppleves ved lunsj, ettermiddag eller kveld. Dette er virkelig en spesiell grønn te du kommer til å imponere dine gjester med. 

For de som preferer denne varianten i løs-te format, (Klikk her).

JARDIN BLEU

Denne listen ville aldri bli komplett uten en god frukt te, da dette er en type mange elsker. Hva bedre enn huset spesielle frukt te, Jardin Bleu. Dette er en frukt te som kommer til å omdefinere din oppfatning om frukt te. Her finner du en blanding av svart te smaksatt med appetittvekkende aromaer av rabarbra, jordbær og markjordbær. Denne ikoniske Dammann Frères-teen er alltid deilig, enten den nytes varm eller kald. Passer meget godt til lunsj eller ettermiddag. 

For de som preferer denne varianten i løs-te format, (Klikk her)

JASMIN

Et av verdens mest berømte blomster-te sammensetninger er sjasmin te som er en grønn te med sjasmin blomster og aroma. Denne sjasmin-teen en vakker balanse mellom en fyldig grønn te og den hvite blomstens søte og delikate duft. Dette er den ideelle teen å drikke til blant annet kinesisk mat, eller kan også bare nytes alene til ettermiddag og kveld. 

For de som preferer denne varianten i løs-te format, (Klikk her)

Avslutningsvis vil vi gjerne også anbefale våre flotte gavesett. Dette er sett som passer perfekt som gave, men også for deg selv om du ønsker å prøve ut forskjellige te-typer samtidig, da mange av disse settene har en samling av noen av Dammann Frères mest populære te-typer. (Klikk her)

Om du ønsker å vite mer om våre flotte te varianter og få anbefalinger, så meld deg på vårt nyhetsbrev og motta en velkomstgave, samtidig vil du være blant de første til å motta nyheter, artikler og gode tilbud fra oss.


Skriv kommentar

Legg merke til at kommentarer må bli godkjent før de blir publisert

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.