Norges dyreste og mest eksklusive dufter

Noen ganger ønsker vi å kjøpe noe spesielt og eksklusivt for oss selv eller en vi er glad i. Det kan være mange anledninger for det, bursdager, bryllup eller andre markeringer som er viktige. Det fine med duft i denne sammenheng er at den har en unik egenskap til å kapre minner på en slik måte at de blir foreviget, og kan raskt gjenoppleves - Har du noen luktet på noe, og plutselig blir et minne, som kanskje er mange år gammelt, så friskt og klart at det nærmest føles som om du har reist tilbake i tid. Dette skjer fordi våre minner blir lagret et bestemt sted i vår hjerne, og like ved er den delen av hjernen bearbeider vi lukt. Det er derfor lukt og minner har en unik sammenknytning. 

Så nå som vi har forklart hvordan forholdet mellom lukt og minner fungerer, hvorfor ikke ta en titt på en noen av verdens mest eksklusive dufter fra dufhuset Roja Parfums. Det som gjør at disse duftene er enda ett hakk mer spesielle enn andre dufter, er at de er svært unike, komplekse og ikke minst på grunn av sin prislapp blir de svært spesielle og eksklusive. Så du trenger ikke å tenke på at alle rundt deg har den samme duften som du har. Om du er interessert i vite om verdens mest eksklusive dufter og få anbefalinger slik som det, så gjerne skriv inn din epost under:

ENIGMA AOUD - POUR FEMME PARFUM 100ML - 7 100 KR

Vi begynner med en feminin duft som kombinerer delikate blomsternoter blandet sammen med sødmen i saftig fersken, mens den hypnotiske varmen fra sandal-tre og vanilje tilfører en dybde og sensualitet som virvler rundt den legendariske noten av oud. Dette er den perfekte duften for spesielle anledninger, og passer perfekt på kvelden. Dette er en duft som vil gi inntrykk til folk rundt deg om sofistikert eleganse.

(Denne duften finnes også i en lavere konsentrasjon og i 50ml - Klikk her

NÜWA - PARFUM 100ML - 9 500 KR (IMPERIAL KOLLEKSJON)

Neste oppover prisstigen er NÜWA fra Imperial kolleksjonen, som består totalt av 3 dufter. Vi har trukket ut denne duften blant de 3 i denne kolleksjonen, siden vi ønsker å lage listen mest mulig variert i forhold til duft typer. Her har du en lys floral duft, men som varer enormt lenge i forhold til sin olfaktoriske profil. NÜWA er en kreasjon som fremstår som ren og delikat, men som likevel klarer å vise en luksuriøs aura. En perfekt balansert bukett av blomster motvirkes av den kremete sødmen fra vanilje og tonka, som sitter tett på bæreren sammen med den myke hudeffekten av sandeltre. NÜWA er intet mindre enn å være i nærvær av en gudinne og puste inn selve livets skjønnhet. En duft som er noe feminin i sin natur, og kan brukes like godt på morgen som på kvelden, men etter vår anbefaling vil den blomstre mer på dagen.   

DIAGHILEV er den andre duften fra denne kolleksjonen og er nærmest en klassisk vintage duft som er meget kraftig og kan best beskrives med barokk epoken. Kraftig og pudret duft. Om du er interessert kan du lese mer her

BRITANNIA er den tredje og siste duften fra Imperial kolleksjonen En duft som definerer kjennetegnene for britisk kreativitet, Britannia er sammensatt av materialer fra de fire hjørnene på jorden. Som en øy nasjon har britene alltid vært oppdagelsesreisende og hentet tilbake nye og forbløffende materialer. Om du er interessert kan du lese mer her.

PARFUM DE LA NUIT 3 100ML - 11 900 KR (PARFUM DE LA NUIT KOLLEKSJON)

Vi har valgt frem en maskulin duft fra kolleksjonen PARFUM DE LA NUIT. Denne består av 3 dufter og alle duftene har en felles nevner og de er inspirert av forførelseskunsten som skjer når solen går ned, og tilbyr tre tydelig forførende dufter, som passer perfekt på kveldstid. 

No.3, “The Exoticist” som vi har valgt ut, er en annen verdenskreasjon som fortryller sansene. Denne utrolig tørre og læraktige sammensetningen blander forførelsen av lær og Labdanum med den treaktige, balsamiske varmen fra Amyris. Et elegant note av verdens fineste Rose gir et søtt løft til et dyrebart krydder noten av Safran, som tar hele skapelsen til eksotiske land. En raffinert, maskulin og meget sensuell duft.

No 1: Er en noe lysere og har en mer sitrus åpning. En unisex sensuelle sammensetningen som vekker oppmerksomhet mens den tørre varmen fra krydder og de tydelig læraktige tonene fra Labdanum og Cistus. Honningeffekt forsterkes av fremtredende toner av vanilje og tonka bønne. En noe mer søtere kreasjon. 

No 2: Denne læraktige og berusende komposisjonen synker bæreren inn i komforten til en privat medlemsklubb og glir et glass Rum, pyntet med appelsinskall, i hånden, mens den fløyelsaktige sødmen til Benzoin, kakao og vanilje helter en sjokoladeaktige rikdom over hele opplevelsen. En perfekt unisex duft som kan fint deles mellom han og henne - Anbefales sterkt!   

CHYPRÈ EXTRAORDINAIRE - PARFUM 100ML - 17 400 KR (HAUTE LUXE KOLLEKSJON)

Dette er nok en sikker vinner for den som liker Chypré dufter. Her finner du en unik følelse av den klassiske Chypré-strukturen - en typisk treaktig og moset duftstil som viser en raffinert karakterstyrke - denne skapelsen forvandler den til noe nytt og ekstraordinært. Med en hyllest til 'navnøy Kypros, et fundament av Mosenote sammen med Cedar og Sandal tre, blir skjønnheten til "Mother Nature" livlig.

Et lyst utbrudd av bergamot blandes med den saftige, frodige fersken, mykheten fortsetter gjennom en kremaktig tuberose og Ylang Ylang og avrunder det hele med en fløyelsaktig mykhet, en duft for ren eleganse og luksus. Dette er en duft som kan benyttes like godt på dagen som på kvelden. En signaturduft for den elegante personligheten. 

 

ROJA HAUTE LUXE 100ML - 30 000 KR (HAUTE LUXE KOLLEKSJON)

Parfymen til parfymøren selv, duften ROJA, er en samling av alle de sjeldne og kostbare materialene Roja Dove elsker mest. En duft som det ikke kan sammenlignes med, beskriver Roja den som "en Chypré pakket inn i kashmir", for måten den legger seg like mykt på håndleddet så jevnt som materialet glir over huden. Verdens fineste rose og jasmin motvirker en lett pudderaktig tone av Orris, som sitter på toppen av en naturlig Chypré-seng sentrert rundt den tørre varmen til Oakmoss. En overdådig base har sensualiteten til lær og amber i kontrast til balsamic sødme til benzoin og vanilje. En meget kompleks duft som vil virkelig sette deg på en reise. 

Gullflakene som flyter i flasken er faktisk det minst dyrebare av alle materialene som brukes i denne skapningen. I dag blir kun 250 eksemplarer lagd til Storbritannia og 250 til resten av verden. Dette er en trolig en svært eksklusiv duft bør bevares til spesielle anledninger og etter vårt sin er dette en unisex duft som kan lett deles mellom han og henne. 


Skriv kommentar

Legg merke til at kommentarer må bli godkjent før de blir publisert

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.