Hva er "Cannabis" baserte dufter ?

Dufter har historisk blitt delt inn i 6 forskjellige familier: Chypre, sitrus/friske, florale, orientalske, aromatiske og treaktige. Men i senere år har det dukket opp en liten overraskelse at noen av våre nyeste favorittdufter er de som trosser tradisjon og er nesten ubeskrivelig i deres kompleksitet.

En av disse ingrediensene? Cannabis akkord, som kontinuerlig lager elegante nye parfymer. Når det gjelder hvordan cannabisingrediensen egentlig lukter? Vel, til å begynne med, ikke i det hele tatt som ugress.

Som brukt i parfymeri oppleves cannabis noten noe blomsteraktig, med et snev av grønn, urteaktig lukt. Til de som lurer er disse duftene helt lovlige. Før vi ser nærmere på 5 dufter fra 2 forskjellige dufthus, kan du melde deg på vår nyhetsbrev, slik at du får slike anbefalinger, info om nye trender, tilbud og nyheter innenfor duftverden. 

BOIS 1920 - CANNABIS

Cannabis er en grønn treaktig duft med en dominant tone av cannabis, som har en rå jordnær patchouli undertone. Denne duften er basis versjon av de 3 i kolleksjonen. Den er nok den friskeste av de 3, der de 2 andre har samme cannabis noten i bakgrunnen, men går i hver sin retning. Denne er nok anbefalt for de som vil oppleve den rene friske cannabis noten. En unisex duft som lener seg noe maskulint.

Om du vil prøve ut duften før du kjøper en full flaske, kan du kjøpe en prøve her. 

BOIS 1920 - CANNABIS LA FRUTTATA

 

Cannabis Fruttata tar en noe mer fruktig retning på grunn av nyansene til einerbær. og fikenblad over cannabisnoten, sammen med litt sofistikert sødme og saftighet av friske blåbær som gir komposisjonen en spesiell sjarm. Mens Cannabis fokuserer på den grunnleggende tonen, gir Cannabis Fruttata en krydret oregano-touch, frisk og litt bitter, sammen med sitron og grønn liljekonvall og en mild omfavnelse av treaktige noter (sedertre, patchouli), med amber i sporet.

Om du vil prøve ut duften før du kjøper en full flaske, kan du kjøpe en prøve her. 

BOIS 1920 - CANNABIS SALATA

Her er fokuset saltet cannabis. Igjen spiller cannabis her en støttende rolle, men
her har du elementer som fersk havfriskhet, solstråler reflektert i saltkrystaller og gjennomsiktige skjær av sitrus. 

Se for deg marineferie, der du er omringet av havet og solstrålene skinner ned på deg. Det primære budskapet til duften er en salt marine akkord innrammet i en fougère-sammenheng, som har vært veldig populær i italienske nisjedufter de siste årene. Etter å ha prøvd Cannabis Salata, tror jeg det ville være riktigere å kalle duften for "Cannabis On The Sea", eller til og med strandferie.

Om du vil prøve ut duften før du kjøper en full flaske, kan du kjøpe en prøve her. 

FRAGRANCE DU BOIS - CANNABIS BLUE

Nå går vi over til et annet dufthus som ligger i en høyere prisklasse, Fragrance du Bois. Av de 2 duftene fra Fragrance du Bois, er Cannabis Blue den friskeste. Her er Cannabis noten blitt brukt i bakgrunnen og her er fokuset mer de andre elementene som kardemomme, grønne noter, vetiver og et snev av oud som ligger i bakgrunnen. Er du ute etter Fragrance du Bois kvalitet og ser etter en duft som er frisk, som gir en avkjølende effekt på hete sommerdager er Cannabis Blue en utmerket duft. 

Om du vil prøve ut duften før du kjøper en full flaske, kan du kjøpe en prøve her. 

FRAGRANCE DU BOIS - CANNABIS INTENSE

Cannabis Intense, som det kommer av navnet er en mer intense Cannbis duft, som er mørkere og mer treaktig enn Cannabis Blue. Cannabis noten er mer tydelig, men det lukter mindre grønt og mer en dyp treaktig duft. Det er brukt Trat oud olje i basen, og oud oljen forandrer duften til en mer intens og kompleks duft. Andre elmenter som fersk krydret med rose og patchouli gjør denne duften til en herlighet.

Om du vil prøve ut duften før du kjøper en full flaske, kan du kjøpe en prøve her. 


Skriv kommentar

Legg merke til at kommentarer må bli godkjent før de blir publisert

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.