Trenger jeg sommerduft ? DEL2

Da er vi på neste del av denne sommer duft serien vår. For de som ikke har lest DEL 1, kan klikke her.

I DEL 2, skal vi dekke SITRUS DUFTER og FRUKTIGE DUFTER 

 

SITRUS DUFTER

Det er svært selvforklarende hva vi kan forvente i en slik duft. Denne type duft er ofte en sikker vinner. De aller fleste spesielt menn liker sitrus baserte dufter siden de gir en følelse av friskhet og renhet og dette er en type ingrediens de aller fleste har et forhold til.

Vi har mange sitrus baserte dufter på PUNQT, men vi har tatt frem noen få som vi vil ha ekstra fokus på. 

Begynner med Colognise fra NISHANE. Dette er en sikker vinner på alle mulige måter. En lett sitrus cologne som løfter opp humøret og gir en god følelse av friskhet. (Denne duften finnes også i en lett safran krydret versjon også). En unisex duft som varer lenge til å være en cologne og til den prisen er dette et sikkert kjøp dersom du liker sitronbaserte lette dufter.  

Nå Beveger vi oss mot det spanske dufthuset ROSENDO MATEU. Det er generelt mange friske og sitrus baserte dufter i dette huset, men vi skal se spesifikt på #3. Her finner du sitrus noter blandet med Neroli i åpningen, som gjør at denne duften gir en unik egen vri på en sitrus duft. Videre er det noter som Iris som gjør det hele noe mer kremete og hvit Musk i basen som runder det hele opp og gjør duften til en langvarig frisk sitrus duft med dominerende note av Neroli og Iris.

Til slutt må vi nevne Celebration fra luksus nisjemerket Royal Crown. Først og fremst er flaskene alene vært å ta en ekstra titt på, men ikke bare det, så får du en høyt konsentrert sitrus duft som både er raffinert, umiskjennelig i sin italienske eleganse. Dette er en perfekt sommer duft, som har alle de elementene som du kan tenke deg i en frisk sitrus basert duft.

FRUKTIG DUFTER

Vi beveger oss over til fruktige dufter, kanskje er dette en sjanger flere kvinner finner sine favoritt dufter i, men vi har bevist tatt med 2 dufter som vi mener selv menn kan lett bruke siden de har mange elementer ved seg som gjør dem til unisex dufter. Vi begynner med som Belfiore fra Omanluxury, dette er en fantastisk fruktig duft som har florale elementer. En duft inspirert av en av Omans skjulte skatter, kjent for sin palmer og frukttrær som aprikos, druer og granatepler. Landsbyen, Wakan har fantastiske utsikter å tilby. Et sted som vekker følelsen av ro, reflektert i duften Belfiore som er en delikat duft av blomster noter blandet med aprikos og gulrot. En beroligende og nydelig duft. Vi vil nok si at denne duften lener seg noe mer mot den feminine siden. 

Neste på lista er etter vår mening en unisex duft som virkelig er en unik som samtidig er veldig god og behagelig. Vi snakker om Wid fra Jazeel. Her finner du midtnoter av Mango, jasmin og mangolia rose skaper en sjelden blanding av fruktig og blomster, men du så fantastisk dette lukter. Den oppleves meget lett og luftig som passer perfekt til sommer varmen. En duft du må ha dersom du liker slike lette fruktige dufter.

Til slutt vårt flaggskip merke Roja Parfums, hvor vi tar frem unisex duften A Midsummer Dream. En utrolig god blanding med mange noter som gjør denne duften både kompleks, men samtidig er duften veldig lett å ha på seg. Lenge har denne duften vært eksklusiv til England, men nå at denne fås her er en god fornøyelse for oss.  

 


Skriv kommentar

Legg merke til at kommentarer må bli godkjent før de blir publisert

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.