PUNQT Anbefaler - Høst dufter 2021

Sommeren er over, selv om vi liker det eller ikke. Så mens sommeren byr på lette dufter som passer til varmen om det måtte være friske, fruktige eller sitrus dufter, byr høsten på litt mer dypere og komplekse dufter som gjør oss klar for de kaldere dagene høsten bringer. 

I år, har vi gjort det litt annerledes sammenliknet med høsten anbefalingen fra ifjor som du kan lese om her

Vi har anbefalt etter prissegmenter. Først ute er dufter som er opptil 1500 kr

Høst dufter - Opptil 1500kr 

Vi begynner med det italienske dufthuset BOIS1920. Der vi begynner med en duft, DOLCE DI GIORNO, som byr på en rekke krydder noter, der hovedvekten er på kardemomme sammen med tre noter som vi finner i basen. Om vi fortsetter videre innenfor samme dufthus og ser på en litt uvanlig rose duft som er blandet med røykelse noter, vi snakker om RELATIVAMENTE ROSSO. Sist men ikke minst, om du er ute etter en frisk duft som passer til høsten, så kan vi anbefale CANNABIS. Her gir noten av cannabis en veldig frisk og urte liknende effekt.

 

Om vi fortsetter videre innenfor Italia's grenser, ønsker vi å trekke frem noen dufter fra MASQUE MILANO. Først ute er deres mest kjente duft, TANGO , dette er en spesielt kompleks og dyp duft som passer for de som liker duft med mørke noter og ser etter en sensuell duft, her finner du amber, patchouli og florale noter, en "Must Have" ifølge de som liker dufthuset MASQUE MILANO. Neste på listen fra samme dufthus, er deres nyeste duft LOST ALICE, dette i motsetning til TANGO, faller under sjangeren gourmand, dvs dette er en søt duft med fokus på en spesiell gulrot note som sammen med andre noter som te, orris og hvite roser danner sødme som videre igjen med kremete noter i basen gir duften sitt spesielle karakteristikk.

og tilslutt tar vi turen innom England og ser på noen dufter fra MEMOIZE LONDON, Her finner vi alle dufter i Parfum konsentrasjon som både gjør at duftene er dype, rike og svært langvarige. 

Først verdt å nevne er INDUSTRIA, en rose duft med tre noter, som gjør at denne duften ikke er den typiske rose duften du ellers finner i tax-free butikken. En meget kompleks duft som er satt sammen av mange eksotiske noter som gjør at denne duften fint kan brukes av menn, i kontrast av denne duften har vi valgt HUMILITAS, en annen rose duft som er søtere og har noter som vanilje og amber som gjør at denne får en helt annen karakter enn INDUSTRIA

Alle duftene i denne listen har størrelse utgaver på 35ml eller 50ml som ligger opptill 1500 kr. Dette er alle svært spesielle dufter som passer meget godt til høsten. 


Skriv kommentar

Legg merke til at kommentarer må bli godkjent før de blir publisert

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.