Nyheter fra THoO (The House of Oud)

THoO, sammen med to talentfulle operasangere, har kommet med to eksklusiv kunstnerisk duft skapninger.

De to nye duftene, "Up to the Moon" og "Get the Feeling" dukker opp som to
hovedpersoner.

Originale verk av mesterparfymerne Maurizio Cerizza, Carlo Ribero og Cristian Calabrò forfattere av et perfekt manus, den olfaktoriske syntesen av følelser båret på tonene til to fortryllende stemmer.

THoO - Up to the Moon

Å oppdage de høye, fyldige tonene av Sopran Nino Machaidze, en av de mest
fremragende talenter på den internasjonale scenen, som sammen med Parfymerne Carlo Ribero og Cristian Calabrò har transkribert de livlige følelsene i stemmen hennes.

Dette er en floral og fruktig duft som har en frisk og lett åpning sammensatt av en cocktail av både sitrus, bær og frukt noter. I hjertet av duften har du en veldig fin rose sammensatt av jasmin og magnolia note som gir denne duften den florale kvaliteten.

I basen har du fruktige noter som gir denne duften en sødme som er perfekt balansert med andre noter som ambrette, vanilje og sandeltre.    

THoO - Get the Feeling

For duften "Get the Feeling" har THoO gjort et samarbeid med den berømte italienske baryton sangeren, Guido Loconsolo. 

"Get the Feeling" gir oss nye perspektiver mens vi sitter komfortabelt på hedersscenen. Lysene slukker og vi bøyer oss for syngingen, vår fantasi aktiveres og den fyldige, berusende stemmen til Guido Loconsolo, fører oss til fjerne steder.

Duften åpnes med en eksplosjon av friskhet og sitrus noter som sammen med urte noter gir en unik friskhet til denne duften. Videre i basen finnes trenoter, et snev fruktige noter og ambrette for å gi duften dybde og varighet.  


Skriv kommentar

Legg merke til at kommentarer må bli godkjent før de blir publisert

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.