5 Maskuline dufter fra ROJA PARFUMS verdt å sjekke ut!

Det finnes en del maskuline dufter på markedet, men i dette innlegget skal vi konsentrere oss om 5 maskuline dufter fra det prestisjefulle duftmerket Roja Parfums. Dette dufthuset blir av mange betraktet som det dufthuset som lager verdens beste dufter, og de fleste norske menn har ikke engang hørt om dette dufthuset. 

Hensikten med dette innlegget er å gi en kort beskrivelse av de 5 duftene fra den maskuline kolleksjonen som heter Parfum Cologne. Disse duftene er friskere og lettere enn de duftene i parfum konsentrasjon som hører til den klassiske kolleksjonen Pour Homme Parfum. Så om du er ute etter samme duft, men ønsker en mer dypere og rikere utgave, så har vi lagt ved link til de under hver duft.

Akkurat nå kjører vi en kampanje der vi sender med et "Discovery Set" med på kjøpet om du kjøper noen av disse duftene som er listet opp under. Kampanjen varer frem til så lenge lageret rekker. (Maks 1 per kunde)

Så siden mange har lite tid som vanlig, og vil komme rett på sak, begynner vi med den duften som er mest kjent og den som er mest allsidig i sin bruk.

ELYSIUM - POUR HOMME PARFUM COLOGNE 100ML

Er du i tvil om hvilken duft som vil passe deg og ikke minst du vil like, så er ELYSIUM - POUR HOMME PARFUM COLOGNE et veldig godt valg. Den er frisk og har fruktige noter, som gjør at denne passer perfekt til jobb, på dagtid og like godt som på kvelden. Lett å like både for den som har denne duften på seg, som de andre (både menn og damer) som lukter denne duften på deg - kolleksjonens stjerne duft. Link til parfum konsentrert utgave av samme duft finner du her.

DANGER - POUR HOMME PARFUM COLOGNE 100ML

Er du blant de menn, som liker sine dufter litt mer krydret, sensuell og har et litt mer klassisk maskulint preg over seg, så er DANGER - POUR HOMME PARFUM COLOGNE den perfekte duften som oppfyller alle disse kriteriene. Denne duften passer perfekt til litt formelle anledninger og er en duft som vil passe perfekt på kveldstider. Link til parfum konsentrert utgave av samme duft finner du her.

ENIGMA - POUR HOMME PARFUM COLOGNE 100ML

Enigma Pour Homme Parfum satte Roja Parfums som et dufthus på kartet da den først kom i 2013. Dette er en unik duft som har gjort at denne har blitt til en "must have" blant nisje duft samlere. Nå finnes denne klassiske duften i Parfum Cologne utgave også. Her får du en søt Cognac og Tobakk basert duft som sammen med noten av vanilje skaper en helt nydelig orientalsk duft, som passer perfekt til spesielle anledninger som (date, middager osv). Link til parfum konsentrert utgave av samme duft finner du her.

SCANDAL - POUR HOMME PARFUM COLOGNE 100ML

Scandal er en frisk, sitrus basert duft som har en aromatisk profil. Dette er en sikker vinner med hensyn til den Skandinaviske smaken rundt dufter de fleste menn har, passer meget godt til aktiviteter på dagtid og ikke minst på jobb pga sin friske og aromatiske duft profil. Link til parfum konsentrert utgave av samme duft finner du her.

VETIVER - POUR HOMME PARFUM COLOGNE 100ML

Mange som eier noen dufter vil nok si at alle bør ha en vetiver basert duft i sin private kolleksjon. Det er nok ikke så rart, siden vetiver er en note som ofte forbindes med maskuline dufter. VETIVER - POUR HOMME PARFUM COLOGNE er Roja Parfums versjon av hvordan en vetiver duft bør være, Her får du en vetiver note som er raffinert og elegant. Mange vil si at dette er blant den mest sofistikerte vetiver duften på markedet - og jeg må si meg enige i det. Siden vetiver noten her er frisk og lett krydderet passer denne duften meget godt på dagtid som på kvelden. Link til parfum konsentrert utgave av samme duft finner du her.

 


Skriv kommentar

Legg merke til at kommentarer må bli godkjent før de blir publisert

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.